Paniek om Barbie!

Door: Matthieu Slee
27-01-2022

Is er wat aan de hand met Samantha de Jong?  Er wordt door reality-FBI melding gemaakt van hulpdiensten in de straat waar ze woont. Heeft dat iets te maken met Barbie? In elk geval suggereert reality.FBI dat haar relatie op de klippen is gelopen.

Onlangs zat Barbie (32) nog op een roze wolk. Ze noemde haar vriend ‘Robbie Scoep’ de liefde van haar leven. ,,Vanaf de dag dat wij elkaar weer zagen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Wij hebben samen al heel wat meegemaakt en alles doorstaan. Wij gaan samen een goed 2022 in, met ons wondertje! Ik hou onwijs veel van jou. En van wat er op komst is.”

Relatiebreuk
De Oh Oh Cherso-ster zou weer in verwachting zijn. Inmiddels heeft ‘Robbie Scoep’ de foto waar ze samen op zijn Insta staan, volgens reality.FBI verwijderd. Het gonst van de geruchten dat er sprake is van een relatiebreuk. Barbie kampte in het verleden kampte met drugs- en alcoholproblemen en is niet succesvol in de liefde. Ze scheidde van Michael van der Plas, met wie ze de realityshows Barbies Bruiloft, Barby’s Baby en Huisje Boompje Barbie maakte.

Zelfmoordpoging
Daarna had ze een relatie met Gerrit Meerts, maar hij vertrok toen bleek dat ‘hun baby’ niet door hem verwekt was. Barbie belandde vier jaar geleden in het ziekenhuis na een overdosis drugs. Later dat jaar ondernam zij een zelfmoordpoging. In april 2019 deed zij nogmaals een zelfmoordpoging waarbij zij haar bekken en pols brak. Volgens haar ex, Michael van der Plas, heeft Samantha zichzelf al veel vaker van het leven willen beroven. ,,Ik weet zeker dat ze haar leven wil veranderen, maar ze heeft de kracht er niet voor”, zo liet Michael weten.

Praten over zelfdoding kan bij hulp- en preventielijn ‘Zelfmoord? Praat erover’. Telefoon 0900-0113 of www.113.nl

Meer DenD