Paniek slaat toe bij Montana Meiland: ‘Ben nu 28 en zit zonder relatie’

Paniek slaat toe bij Montana Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Montana Meiland en ex-vriend Dirk gingen eind vorig jaar uit elkaar. Na een relatie van acht jaar, besloten de twee ieder een eigen weg in te slaan. Een half jaar later slaat de paniek toe: Montana vraagt zich af of ze wel ‘op tijd’ een nieuwe vriend heeft om daarmee haar kinderwens in vervulling te laten gaan.

In gesprek met De Telegraaf vertelt Montana over haar kinderwens. Ze is openhartig. De oudste Meiland-telg deelt haar zorgen die komen kijken bij het ouder worden en een tikkende biologische klok. Zo biecht ze op dat ze eerst helemaal geen kinderwens had. Inmiddels is de wens toch gaan groeien. ,,Ik heb wel de gedachten gehad van: ik ben nu 28 en zit toch zonder relatie. Aan de andere kant, ik ben nog geen dertig. Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf van wie ik helemaal hoteldebotel ben.”

Zonder gedoe

Montana weet nog niet wat ze zoekt in een volgende relatie. ,,Gewoon iemand met wie het klikt en dat het gewoon werkt zonder gedoe.” Qua uiterlijk heeft ze wél een duidelijke voorkeur. Haar nieuwe vriend mag best op George Michael lijken.

Gemis

Montana heeft inmiddels vrede met de breuk tussen haar en Dirk. ,,Dingen gebeuren vast met een reden. Het is prima”, vertelde ze eerder. Toch mist ze haar ex-vriend zo nu en dan weleens. ,,Wanneer ik nieuwe ideetjes heb of als ik iets met iemand wil overleggen.”

Tags

MEILANDJESMONTANA MEILANDRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck