Papt Sylvie aan met déze getrouwde man?

Nieuwe lover voor Sylvie?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Haar kortstondige relatie met Wim Beelen is pas net voorbij, maar Sylvie Meis is nú alweer gespot met een andere man. En het blijkt om een getrouwde man te gaan…

Sylvie was onlangs uitgenodigd op een feestje van architect Hadi Teherani en zijn verloofde Rosa Fattahi. Het feestje vond plaats in hartje Hamburg en Sylvie kon het goed vinden met Fritz Ahrens, die ook een gast was op het feest.

Nieuw liefdesavontuur?

De twee konden het zelfs zo goed met elkaar vinden, dat ze ’s nachts, toen het feest afgelopen was, sámen vertrokken. Op foto’s die weekblad Privé publiceert is te zien hoe Sylvie en Fritz in dezelfde taxi stappen. Het zorgt voor een hoop vragen. ‘Is Sylvie Meis op weg naar nieuw liefdesavontuur?’, kopt het weekblad.

Getrouwd

Volgens Privé stapt Sylvie niet zomaar met een vreemde in een taxi. Zéker niet als er paparazzi op de loer liggen. Fritz is de medeoprichter van het bekende label Pyrate Style en heeft winkels in Hamburg en Berlijn. Als het op mode aankomt, hebben Sylvie en Fritz dus zeker dezelfde interesses.

Of Sylvie daadwerkelijk met Fritz heeft aangepapt is niet zeker, want Fritz is getrouwd! Hij is samen met juwelenontwerpster Kim-Eva Wempe met wie hij twee kinderen heeft: Chiara en Scott.

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck