Paris Hilton ‘steunt’ Yolanthe in moeilijke tijd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Yolanthe Sneijder-Cabau laat op Instagram weten dat ze hoopt dat mensen vandaag tenminste één persoon laten lachen. Want, zo stelt zij, ‘samen kunnen we de wereld mooier maken’.

Quote

Op Instagram plaatst zij, hoe kan het ook anders, een foto van zichzelf. Daarbij plaatst ze de inspirerende tekst: ,,De manier waarop we ervoor kiezen om de wereld te zien, creëert de wereld die we zien.” Haar volgers vinden de quote prachtig en reageren dan ook massaal. ,,Wauwwwww meis niet alleen mooi aan de buitenkant maar ook een goed hart”, ,,Super mooie lieve vrouw ben je,geniet van alles wat mooi is om je heen.En vooral van je knappe zoontje” en ,,Je ben een mooie en sterkte vrouw Yolanthe respect voor je hoe je met je kind om gaat in deze moeilijke tijd.”

Paris Hilton

Niet alleen ‘onbekende’ Nederlanders steunen Yolanthe, die door de huwelijksproblemen met Wesley Sneijder door een moeilijke tijd heen gaat. Want ook Nederlandse sterren zoals Olcay Gulsen, William Rutten en de vrouw van zanger Nick Schilder reageren met een kusje of een hartje op de post. De grote droom van Yolanthe is om door te breken in Amerika, en hoewel die droom nog lang niet is bereikt, blijkt via haar Instagram wel dat ze daar al wat contacten heeft. Want de wereldberoemde superster Paris Hilton reageert op de post van Yolanthe! ‘Beautiful’, schrijft zij.

 

https://www.instagram.com/p/B0P-gVMCdMQ/?utm_source=ig_embed

 

Tags

CRISISHUWELIJKINSTAGRAMPARIS HILTONPROBLEMENQUOTESCHEIDINGSTEUNVOLGERSWESLEY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck