Partner Henk Krol kapt met kapperszaak

Henk Krol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De partner van voormalig voorman van ouderenpartij 50Plus Henk Krol stopt met zijn kapperszaak aan huis. Van kapperspompstoel tot en met de voetensteun uit de salon van Aldo Koning staan te koop op Marktplaats.

Henk Krol kondigt de verkoop van de ‘partij’ aan via Twitter. De nieuwprijs bedraagt vijfduizend euro, maar is nu te koop voor slechts €600 euro. Aldo stopt definitief met zijn kapsalon. Vandaag staat zijn ‘winkeltje’ op Marktplaats“, aldus Krol. De gelukkige nieuwe eigenaar van de kappersset kan meteen beginnen met knippen!

Henk en Aldo kondigden in 2021 aan te gaan trouwen. Nadat Krol uit de politiek stapte, werd hij actief als gastheer in een Bed & Breakfast, ontstonden er plannen om in Spanje actief te worden en het stel verhuisde van Eindhoven naar Zeewolde. In Flevoland werd Krol met open armen ontvangen, maar de voormalig hoofdredacteur van de Gaykrant heeft geen ambities om de plaatselijke politiek in te gaan.

Wel genoot hij van het natuurschoon in de groene omgeving, waar mogelijk een kazerne komt voor maar liefst 7.000 militairen. Zeventiger Krol is trouwens fitter dan ooit. Hij slaagde erin om met behulp van Overgewicht Nederland 12,5 kilo af te vallen. Van ruim 125 kilo naar 112,5 kilo.

Tags

AFVALLENHENK KROL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie