Patricia Paay in ziekenhuis na val van trap

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Patricia Paay is in haar woning in het Brabantse Wernhout afgelopen weekend van de trap gevallen. Dat vertelt de diva dinsdag aan De Telegraaf. “Alles, maar dan ook alles doet zeer.”

Evenwicht

Het zit Patricia niet bepaald mee. Vrijdag werd ze nog succesvol geopereerd aan haar heup, maar bij thuiskomst voelde het toch nog niet helemaal goed. “Ik stond nog wel wat te wankelen op mijn benen en daardoor is het blijkbaar misgegaan. Ik stond boven aan de trap en raakte mijn evenwicht kwijt. Ik viel voorover en van de bovenste tree denderde ik naar beneden.” De diva wist meteen dat het foute boel was. “Ik was helemaal dizzy en het voelde niet goed. Er is gelijk een ambulance gebeld en ik ben naar het ziekenhuis in Breda gebracht.”

Onderzoek moet duidelijk maken of haar onlangs geopereerde heup niet te veel schade heeft opgelopen. De diva kan nu niets meer dan rustig liggen en afwachten tot dat het beter gaat. “Ik mag van geluk spreken dat het zo is afgelopen. Het had veel erger gekund”, zegt ze. “De pijn zal wel wegtrekken, maar ik kan nog steeds niet goed zien. Iets lezen of een berichtje tikken gaat moeizaam.”

Gelukkig heeft ze haar man Robbert om voor haar te zorgen. ,,Hij doet enorm zijn best om het mij toch zo aangenaam mogelijk te maken. Maar die pijn is vreselijk” , aldus La Paay.

Leeftijd

Het is voor Patricia niet de eerste keer dat ze van de trap afviel. In 2017 maakte ze ook al een misstap. Vanaf toen heeft ze last van haar heup waaraan ze inmiddels meerdere keren is geopereerd. Hoewel Patricia al zeventig jaar oud is, houdt ze vol dat haar heupklachten niets te maken hebben met haar leeftijd.

 

 

Tags

GEVALLENLEEFTIJDOPERATIEPARTNERPATRICIA PAAYPIJNTRAPVRIENDZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck