Patricia Paay liegt in rechtszaal!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Patricia Paay heeft in de rechtbank gelogen over het feit dat ze geen interviews geeft, dat bewijst De Telegraaf vandaag. De polderdiva zit midden in een rechtszaak met site GeenStijl, die verantwoordelijk is voor het verspreiden van het beruchte plasseksfilmpje.

Bewijs

Een interview dat afgelopen week is verschenen met Patricia Paay, zou volgens haar compleet verzonnen zijn. Maar vanmorgen liet De Telegraaf weten dat ze heeft gelogen en het interview juist wel heeft plaatsgevonden. De krant had zelfs geluidsopnamen om het te bewijzen.

Patricia beweerde in de rechtszaak tegen GeenStijl al tijden geen interview te hebben gegeven. Maar nu blijkt dat ze afgelopen vrijdag De Telegraaf te woord heeft gestaan. En de opnames van dat gesprek heeft de Telegraaf nu online gezet als bewijs. ,,Weet Patricia Paay zelf wel wat zij allemaal doet met haar telefoon?”, vraagt Privé-baas Evert Santegoeds zich af.

Schadevergoeding van 4,5 ton

Patricia Paay en GeenStijl gaan overleggen over een schikking in de seksvideozaak. Op verzoek van de rechter proberen ze het eens te worden over een schadevergoeding van 4,5 ton, ook al beweert Patricia aan de Telegraaf dat het niet om 4,5 ton zou gaan.

Patricia heeft de website voor de rechter gesleept voor het verspreiden van het beruchte filmpje. Ze heeft volgens haar advocaat 250.000 euro aan immateriële schade geleden en 200.000 aan materiële schade, onder meer door misgelopen inkomsten.

,,Je wil gewoon dood”

,,Ik vind gewoon dat dit gestraft moet worden”, zei Paay. ,,Dit mag nooit meer gebeuren. Je wil gewoon dood, je wil dit niet, dit verwoest je leven.” Ze noemde het publiceren van het filmpje ,,Het ergste wat me is ooit is overkomen”. ,,Ik ben een ander persoon geworden.” Ze ondervindt nog dagelijks last van wat er is gebeurd. ,,Ik slaap slecht, mijn hart doet zeer.”

Tags

GEENSTIJLPATRICIA PAAYPLASSEKSRECHTZAAKTELEGRAAFVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck