Patricia Paay na overlijden moeder: ‘Het is goed zo’

Patricia open overlijden moeder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Het gaat beter met Patricia Paay. De zangeres laat van zich horen na het overlijden van haar 97-jarige moeder. ,,Inmiddels is hier de rust weer een beetje teruggekeerd. Het was de afgelopen weken niet zo makkelijk maar ik heb er vrede mee. Het is goed zo”, schrijft de 74-jarige zangeres op Instagram.

Patricia is weer ’terug bij de orde van de dag’ en gaat weer zelf naar de supermarkt. ,,Het was afgelopen week zo koud dat ik eigenlijk alleen maar winterkost gekookt hebt. Heerlijke stampot en erwtensoep met rookworst natuurlijk. Hebben jullie dat ook, dat je elke dag weer moet bedenken: wat eten we vandaag?”, vraagt ze zich af.

Verlies

Moeder Alice overleed 29 november op 97-jarige leeftijd. ,,Na zeer lang van het leven genoten te hebben, is vanochtend op 97-jarige leeftijd onze fantastische moeder, oma en overgrootoma Alice Paay in haar slaap overleden”, schreef Patricia bij een foto van haar moeder op Instagram. Patricia heeft altijd een hechte band gehad met haar moeder. ,,Ze is 96 jaar en wij zijn dankbaar dat zij nog bij ons is en wij beseffen ook heel goed dat zij in de laatste fase van haar leven zit. Dus wij genieten van haar zolang het ons nog is gegund!”, schreef de zangeres vorig jaar op Instagram.

Tags

PATRICIA PAAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck