‘Patricia Paay nieuw lid van Luv’

Door: DitjesenDatjes
28-01-2020

Patricia Paay heeft er binnenkort misschien een nieuwe klus bij. De blondine wordt waarschijnlijk een nieuw lid van de zanggroep Luv’! Zij vervangt José Hoebee, die langdurig ziek is en dus niet kan optreden.

Burn-out

Marga Scheide, José Hoebee en Chimène van Oosterhout hebben vorige zomer Luv’ weer nieuw leven ingeblazen. Voor Hoebee werd de druk te veel, want zij zit nu thuis met burn-outklachten. Haar twee collega’s willen snel weer het podium op en zochten nog een derde zangeres.

,,Dit kan zo niet langer. Of we stoppen ermee of we gaan door met een andere zangeres. Ik kies voor het laatste, want Luv’ moet naar mijn mening altijd uit drie personen bestaan. Vandaar dat ik maar eens gebeld heb met Patricia Paay”, zegt Marga tegen De Telegraaf. ,,Een klap heeft ze er nog niet op gegeven, maar ze vond het wel een leuk voorstel waar over nagedacht wordt.”

De zangeres laat weten dat ze niet weet of Patricia maar tijdelijk bij de groep komt, of dat ze definitief José vervangt. ,,In deze fase zitten we nu, van verkennende gesprekken.”

 

Meer DenD