Patricia Paay slaat terug na sneer van Connie Witteman

Ruzie Diva's gaat door
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Connie Witteman haalde onlangs keihard uit naar Patricia Paay. ,,Ze is vreselijk aan het zeiken!”, sneerde Connie. Patricia heeft nu op de sneer gereageerd.

Het is al jaren een idee dat Connie Witteman, Patty Brard en Patricia Paay samen een programma maken. Patricia en Connie werden door weekblad Weekend naar een eventuele samenwerking gevraagd. Waar Connie enthousiast reageerde, vond Patricia het helemaal niks. ,,Nee, dat zou ik nooit doen. Vind ik helemaal niet leuk. Daar zitten de mensen volgens mij ook niet op te wachten”, zei Patricia.

‘Interesseert me niets’

Toen Connie later het interview teruglas, kon ze haar ogen niet geloven. Op Instagram vertelde ze dat ze in werkelijkheid helemaal niet met Patricia samen zou willen werken, maar dat ze uit beleefdheid zei dat het haar een leuk idee leek. ,,Ze is nu vreselijk aan het zeiken!”, sneerde Connie vervolgens.

De oorlog tussen de diva’s laait weer op, want de reactie van Connie is uiteraard terechtgekomen bij Patricia. ,,Dat interesseert me helemaal niets!”, reageert Patricia nu in weekblad Party. Ook zegt Patricia dat ze sowieso niet op televisie hoeft. ,,Ik vind het prima zo.”

Tags

CONNIE WITTEMANPATRICIA PAAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck