Patricia Paay steunt Ali B

Patricia Paay steunt Ali B voor de volle 100%!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De tweede dag van het strafproces tegen Ali B is begonnen. Op de eerste dag van het proces werden meerdere verklaringen voorgelezen en Patricia Paay laat op Instagram weten Ali B te steunen.

Op de eerste dag van het proces las Ali B een verklaring voor, waarna de rechters hem ondervroegen. Ook de slachtoffers kwamen aan het woord. Zangeres Ellen ten Damme en Naomi lieten hun slachtofferverklaring voorlezen door hun advocaat. Jill Helena was zelf in de rechtbank aanwezig om haar verhaal te doen.

Liedje

In mei 2018 zou Ali B haar hebben aangerand. Jill had een nieuw liedje geschreven en was benieuwd wat Ali ervan vond. Ze stapte bij hem in de auto, zodat ze het nummer kon afspelen. ,,Natuurlijk vertrouwde ik je, toen je zei: ‘Stap maar even in, dan spelen we het hier af’. Ik had het liedje klaarstaan op mijn telefoon. Ik zette het liedje aan, maar toen reed jij plotseling weg met de auto. Ik viel stil, en dacht: wat doe jij nou?”, verklaarde Jill in de rechtszaal.

Bos

Ali reed richting het bos. ,,Direct toen je wegreed voelde ik een wantrouwen. Waarom zou je gaan rijden midden in de nacht? Dit was niet nodig om dat liedje te beluisteren. Vanaf het moment dat je een bosweg in reed, sloeg bij mij de angst in”, vervolgde ze. Ali parkeerde de auto in het bos en begon Jill te betasten. ,,Om weg te komen stapte ik uit de auto, waarna jij ook uitstapte en me tegen de auto aan duwde en me buiten bleef betasten.”

‘Stuk vuil’

Jill gaf aan geen seks te willen, maar de rapper bleef aandringen. ,,Nee accepteerde je niet. Toen je je geslachtsdeel uit je broek nam en mijn hand meerdere malen naar je toetrok om je af te trekken, heb ik uiteindelijk toegegeven. Tegen mijn wil in. Omdat het enige wat ik wilde was daar weg. Weg van jou, weg van dat bos en weg uit de situatie. Ik heb me werkelijk nog nooit zo vies gevoeld en zo verdoofd toen je me bij mijn auto afzette. Als een stuk vuil. Echt een stuk vuil.”

Patricia Paay

Shownieuws deelt een fragment van de verklaring van Jill op Instagram. Het maakt een hoop reacties los, zo ook bij Patricia Paay. ,,Vroeger noemden we dat groupies”, reageert Patricia. ,,En waarom zit ze in die auto? Je bent toch niet achterlijk.”

Volgers woest

Volgers reageren woest op de opmerking van Patricia. ,,Nou Paay, dus je moet als groupie niet klagen maar dragen? Tegen je wil is NOOIT oké!”, reageert iemand. ,,Juist jij zou moeten weten hoe het voelt als er iets zonder toestemming gedaan/geplaatst wordt! Dus ben je een fan/groupie of partner van iemand… tegen je wil in is nooit oké.”

Tags

ALI BPATRICIA PAAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck