Patricia woest op Patty: ‘Het is bullshit’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Menig BN’er krijgt het zwaar te verduren in het nieuwe boek van Patty Brard (65). Zo ook Patricia Paay (71), maar zij neemt geen genoegen met de ‘geruchten’…

‘Boodschappengeld’

Patricia Paay is volgens RTL Boulevard woest op Patty Brard, dat blijkt uit uitspraken die zij deed aan Story. Patty zou in haar boek uitspraken hebben gedaan over Patricia die niet waar zijn.

Patty beweert namelijk dat Gordon Patricia wel eens ‘boodschappengeld’ geeft, omdat ze financieel in de problemen zou zitten. Patricia gaat hier nu fel tegenin: ,,Ze heeft geluk dat Gordon nog steeds voor haar opkomt”, vertelt ze aan Story. ,,Hij hielp haar op allerlei manieren en dat neemt wel in voor die jongen.” Patricia zegt dat het geld toestoppen niet klopt: ,,Het is bullshit. Ik heb een man die voor me zorgt.”

Reputatie

Patty schrijft in haar boek ook nog dat ze Patricia zou willen helpen. ,,Zowel haar vermogen als haar reputatie is eraan en dan heeft ze ook nog fysieke problemen. […] Ik zou best iets voor haar willen doen,” schrijft Patty volgens RTL Boulevard. ,,Geen geld storten, dat heeft geen zin. Bovendien zijn er genoeg andere oplossingen denkbaar. Maar als zij het niet wil, dan houdt het op.”

Tags

BOEKGERUCHTENGORDONPATRICIA PAAYPATTY BRARDWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck