Patricia zegt keihard ‘nee’ tegen Luv’

Patricia Paay
Door: DitjesenDatjes
28-01-2020

Marga Scheide vertelde eerder nog enthousiast Patricia Paay gevraagd te hebben voor haar meidengroep Luv’. Ze had goede hoop dat de diva ‘ja’ zou zeggen. Maar die hoop kan ze inmiddels opgeven. Patricia heeft laten weten niet in Luv’ te willen.

‘Nooit van mijn leven’

,,Nooit van mijn leven dat ik deel ga uitmaken van de groep Luv'”, zegt Patricia Paay tegen Bekendeburen. Dat zij de ziekte José Hoebee gaat vervangen zit er dus niet in. Een woordvoerder van Patricia laat weten dat Luv’ totaal niet bij Patricia past en dat de blondine de vraag dan ook totaal niet serieus nam. Daarnaast zou ze het al druk genoeg hebben met een aantal andere projecten.

,,Dit kan zo niet langer. Of we stoppen ermee of we gaan door met een andere zangeres. Ik kies voor het laatste, want Luv’ moet naar mijn mening altijd uit drie personen bestaan. Vandaar dat ik maar eens gebeld heb met Patricia Paay”, zei Marga tegen De Telegraaf. De zangeres zei dat Patricia het wel een leuk voorstel vond, maar dit blijkt dus niet waar. Het is nog afwachten wie ze nu als derde zangeres gaan vragen.

Meer DenD