Patty Brard vindt Barbie niet geschikt als realityster

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Patty Brard vindt dat Samantha de Jong nooit een realityster had moeten worden. Mentaal is zij niet geschikt voor die baan, vindt Patty.

Dat schrijft ze in haar column voor weekblad Weekend. ‘Vanaf 2012 verdwenen haar vrienden uit beeld en werd alleen nog Barbie’s leven gevolgd. Toen werd zij van beróep realityster“, schrijft Patty. “De invulling van haar leven werd door een productiemaatschappij verzonnen, want er gebeurde in het leven van de realityster te weinig voor op tv.”

Realiteit

Volgens Patty wist Barbie op een gegeven moment niet meer wat de realiteit was, omdat ze vanaf haar 20ste al in realityprogramma’s zat: “Barbie is geen televisiemaker en wist waarschijnlijk op het laatst niet meer wat werkelijkheid was en wat geënsceneerd.  Ze moest invulling geven aan haar saaie Scheveningse leven, anders was er niets te volgen. Dus werd er getrouwd, kwam er een baby, werd er verhuisd vanwege de geesten in huis, werd Barbie paranormaal, kwam er nog een baby en zochten Barbie en echtgenoot Michael hun geluk in Torremolinos, om vervolgens overal de brui aan te geven, ook aan elkaar. En dat allemaal voor televisie en op televisie.”

“Doe wat!”

Patty hoop dat Samantha er uiteindelijk weer bovenop komt, een vooral zichzelf weer terugvindt….zonder camera’s die op haar gericht zijn. Ook vindt ze dat RTL en Warner Broshaar hierbij moet helpen: “De productiemaatschappij zou haar huisje weer lekker fris wit moeten schilderen, een coach moeten regelen en een vergoeding met terugwerkende kracht moeten betalen in plaats van die karige 25.000 euro die ze per serie kreeg. Sta op, Warner Bros, en doe wat! Neem je verantwoording als televisieproducent. Jullie hadden haar al veel eerder tegen zichzelf moeten beschermen.”

Tags

BARBIEPATTY BRARDRTLSAMANTHA DE JONGSCHEVENINGENWEEKEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie