Patty Brard burn-out?!

Patty Brard
Door: Lies Jansen
22-07-2020

Patty Brard geeft in &C toe, dat ze tegen een burn-out aanzat. De tv-ster had tijdens de lockdown een interessant gesprek met haar arts. ,,Een absolute eyeopener”, aldus Patty. 

Bijna burn-out

,,Afspraak is afspraak, vind ik. Tijdens de lockdown had ik daar een interessant gesprek over met mijn arts. Zij zei: ‘Jij denkt dat alles op wilskracht kan, en dat klopt misschien voor de geest, maar voor een lichaam werkt dat anders. Ik ben blij dat je hier twee maanden vastzit, want je zit tegen een burn-out aan”, vertelt Patty toe in &C. 

Coronavirus trapte op rem

Nu heeft het coronavirus op tijd op de rem getrapt, maar volgende keer moet Patty dit zelf doen. Dit is van belang, want: ,,Met een uitgerust, gezond lichaam sta ik pas echt in mijn kracht. Die balans houden is makkelijker gezegd dan gedaan, want ik vind ook dat niemand leuker wordt van nietsdoen.”

Meer DenD