‘Patty Brard en Karin Bloemen te dik voor John de Mol’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Patty Brard beweert dat zij niet door John de Mol wordt gevraagd voor nieuwe programma’s door haar gewicht. Dat zou tevens de reden zijn dat Karin Bloemen nooit in de programma’s van De Mol te zien is.

Auditie

Dat zegt Patty in Ranking the Stars. Karin Bloemen zegt in het programma dat ze nog nooit is gevraagd door John de Mol voor een nieuw programma. ,,Ik ken hem van heel vroeger van de komedie De kop en het ei. Mijn auditie heb ik bij John gedaan. Ik heb geen indruk gemaakt, dus hij heeft me nooit gebeld en hij gaat me waarschijnlijk ook nooit bellen.

Patty denkt dat de reden aan Karin’s auditie ligt, maar aan haar postuur. ,,Hij houdt ook niet van vrouwen boven de 50 kilo, kan ik je uit ervaring melden hoor. Dat is niet gemeen, het is gewoon zo. Hij houdt er gewoon niet van. Van wat vollere vrouwen op televisie houdt hij niet. Hij wil ze dun en blond. Het is gewoon zo dat hij dat fijner vindt om naar te kijken.”

Populair

Gelukkig vinden de twee dames veel steun bij elkaar, want Karin zegt: ,,Wat ik niet snap aan tv-makers: ze willen het altijd jong en gooien er dan een YouTuber in, maar als je de kijkcijfers van Patty erbij pakt met Bonje met de Buren: zij is onwijs populair. Ook bij de jongeren.” Waarop Patty antwoordt: ,,Ik zeg jou: het gaat om dik.”

Afvallen

Hoewel Patty het dus niet erg vindt om voller te zijn, probeert ze toch veel af te vallen. En dat is gelukt! Vorige week maakte ze bekend dat ze in totaal 28 kilo is afgevallen en nog maar een kleine 70 kilo weegt! Een maagverkleining, maar vooral een erg gezond dieet hebben ervoor gezorgd dat Patty eindelijk weer lekker in haar vel zit.

Tags

KARIN BLOEMENPATTY BRARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck