Patty Brard: ‘Fred van Leer en Evert Santegoeds begraven strijdbijl’

Ruzie Evert en Fred
Door: Eva Steins
09-11-2020

Volgens Patty Brard hebben stylist Fred van Leer en Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds de strijdbijl begraven. De twee raakte in de clinch met elkaar nadat hij Evert vals beschuldigde. Iets wat Evert niet in de koude kleren ging zitten: hij gaf aan Fred niet meer te hoeven spreken.

Fred was woedend om een artikel over hem dat in de Privé stond. Volgens Fred zou het artikel bij elkaar gelogen zijn, en zou hij de Privé helemaal nooit gesproken hebben. ,,Ik heb nooit een interview gegeven” liet Fred weten op zijn Instagram. Een glasharde leugen, volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds. Hij vertelt dat Fred hem tot vier keer toe belde omdat hij zo graag zijn verhaal kwijt zou willen aan de Privé-baas. De verhalen van de heren komen dus in geen enkele vorm overeen met elkaar.

Woedend

Een actie die Fred deelde op Instagram haalde het bloed onder Evert’s nagels vandaan. Fred filmde hoe hij de Privé zonder genade de hoek in smeet, nadat hij claimde de Privé, de Telegraaf noch Evert Santegoeds gesproken te hebben. Een flinke klap in het gezicht voor Evert, die Fred naar eigen zeggen ‘vier keer aan de lijn’ heeft gehad.

Evert onthulde aan de desk bij Shownieuws dat Fred hem zelfs uitvoerig bedankte voor het interview.

,,De volgende dag zeg ik nog: ‘Vanmiddag verschijnt dat verhaal.’ Toen kreeg ik een gesproken bericht met: ‘Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet!’ Dan gaat er een bericht overheen van: ‘Ik heb met niemand gesproken.’ Ik dacht toen: ik hoop dat je snel weer de oude bent, jongen, maar mij moet je maar niet meer bellen.”

LEES OOK:

Orgel Joke steunt Fred van Leer met muzikaal eerbetoon

Mediator

Patty Brard bleek gisteravond een ware mediator. Bij Shownieuws aan tafel onthulde Patty dat zij als een soort vredespijp op Fred en Evert af ging. Ze kon het niet verdragen dat Fred in deze moeilijke tijd óók nog in de clinch met iemand zou liggen. Alhoewel ze Evert’s kant van het verhaal goed begreep.

Ze vertelt dat zij ervoor zorgde dat de mannen het gesprek met elkaar aan gingen. Met goede gevolgen. ,,Uiteindelijk hebben ze de strijdbijl begraven. Ik weet niet precies wat ze met elkaar hebben besproken, daar wilde ik me ook absoluut niet mee bemoeien. Ik wilde alleen dat er contact kwam.”

Patty onthult dat de mannen het weer bijgelegd hebben. Als haar de vraag of Fred nou wel of niet dat interview heeft gedaan, antwoordt zij resoluut. ,,Hij heeft zeker dat interview gedaan.”

Meer DenD