Patty Brard gaat Gordon en 29 jaar jongere vriend trouwen

Door: Lola van Leeuwen
14-08-2021

Gordon heeft zijn BFF Patty Brard gevraagd of zij zijn trouwambtenaar wil zijn op de bruiloft met zijn nieuwe vriend. De tortelduifjes hebben inmiddels vier weken verkering…

Dit keer is de 24-jarige Jeffrey de Visser de gelukkige. Patty Brard bevestigd dit nieuws in Shownieuws. ,,Ik had hem een appje gestuurd van: ‘What the f*ck ben jij nou weer aan het doen?! Het is 24 jaar oud!’” aldus Brard.

Dezelfde fouten

De voormalig zangeres is ervan overtuigd dat Gordon wéér dezelfde fouten maakt. ,,Hij is beeldschoon, maar er zit toch wel een heel groot leeftijdsverschil in. Ik zei: ‘Ga je nou weer in deze valkuil vallen?’ Hij moest heel erg lachen om wat ik erover te zeggen had dus hij belde even”, aldus Patty. ,,Het betreft Jeffrey, hij komt uit Den Haag, hij is 24, studeert nog, ze zijn een maandje samen.”

Trouwen

De brandende vraag stelt collega Bart Ettekoven: ,,Is er al een trouwdatum!?” Dat is nog niet bekend. Wat wel vast staat is dat Patty de mannen gaat trouwen. ,,Ik ga ze trouwen. Dat is me vandaag al gevraagd. Ze zijn in een maand tijd al in Florence en Venetië geweest. Nu zitten ze in Kaapstad. Daar moet natuurlijk Dubai nog bij komen, want ze gaan emigreren. Maar nu komt deze 24-jarige hunk ertussendoor.”

,,Ik ben verliefd, hij is verliefd, we hebben het superleuk samen”, zegt Gordon tegen Brard. ,,Wat moet ik dan doen? Omdat dit niet in het plaatje past? Moet ik het aan mijn neus voorbij laten gaan omdat het al 100.000 keer fout is gegaan?” Patty heeft daar toch wel respect voor. ,,Toen dacht ik: ja, weet je, hij heeft gelijk.”

Meer DenD