Patty Brard gaat huwelijk dochter Priscilla voltrekken

Patty gaat huwelijk dochter voltrekken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Patty Brard heeft een bijzonder verzoek gekregen van haar dochter Priscilla, die in september in het huwelijksbootje treedt. Patty is niet alleen aanwezig op de bruiloft, maar ze zal als BABS het huwelijk voltrekken.

,,Het was een wens van het bruidspaar zelf, nadat ik uit mijn omgeving al geluiden had gehoord van: we willen mama daarvoor vragen, denk je dat ze dat wil doen? Natúúrlijk wil ik dat, het wordt een hoogtepunt in mijn leven”, vertelt Patty aan De Telegraaf.

BABS

Ook met haar volgers op Instagram deelt ze het nieuws. ,,Nu al het beste nieuws van het jaar!”, schrijft Patty trots bij een foto van Priscilla en haar vriend Kevin van Ree. ,,Zij die nooit wilde trouwen, gaat het toch doen! Wat een geluk dat jullie elkaar gevonden hebben! In tijden heb ik je niet meer zo horen lachen lieve Pris! De lol en vooral de wederzijdse liefde spat van jullie af! We gaan er een onvergetelijke dag van maken met elkaar.”

Bijzondere rol

De bruiloft vindt al over een kleine drie maanden plaats. Voor Carlo Nasi, de ex-man van Patty, is ook een bijzondere rol weggelegd. Hij zal zijn dochter die dag weggeven. ,,Mijn vader komt ervoor over uit Milaan, en het is voor het eerst in een hele tijd dat ik mijn ouders weer eens samen zal zien”, vertelt Priscilla aan De Telegraaf. ,,Kevin en mijn vader kennen elkaar ook niet, maar dat gaat er vóór de bruiloft nog wel van komen.”

Gezondheid

De gezondheid van Carlo liet de laatste jaren wat te wensen over en daardoor kwam het er steeds niet van, legt Priscilla uit. ,,Eerst was er covid, toen weer wat anders, maar we vliegen snel naar Italië. Óf papa komt naar Nederland en dan gaan we lekker eten. Je hebt op de dag zelf dan niet zo’n situatie van: o, jij bent de man die zo meteen met mijn dochter gaat trouwen? Overigens heeft mama hem al wel bijgepraat over Kevin.”

Tags

PATTY BRARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck