Patty Brard haalt uit naar Yolanthe: ‘Liever naar Nicolette van Dam’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Patty Brard heeft uitgehaald naar Yolanthe Cabau. Patty werd door Yolanthe uitgenodigd voor een feest, maar moest voor geheimhouding tekenen. En daar is ze absoluut niet over te spreken. ,,Bij Nicolette van Dam hoef ik niet te tekenen!”

Patty kreeg een uitnodiging van Yolanthe voor het 15-jarig jubileum van haar stichting Free a Girl. Het feest wordt binnenkort gegeven in de villa van Yolanthe. Maar omdat Patty moest tekenen voor geheimhouding heeft ze besloten de uitnodiging weg te gooien.

Patty sneert naar Yolanthe

Wel was Patty gisteren bij het jubileumfeest van de brasserie van Nicolette van Dam en haar broer. ,,Ik was er”, vertelt Patty in Shownieuws. Ze kan het niet laten om een sneer uit te delen aan Yolanthe. ,,Ik mocht er zónder iets te tekenen in en ik mag er ook wat over vertellen.”

Waar Yolanthe haar jubileumfeest liever privé houdt, was het bij de brasserie van Nicolette een drukte van belang met BN’ers. ,,Heel bekend Nederland komt eropaf, iedereen gunt het ze ook, het zijn mensen die keihard werken.”

‘Gezellig’

Patty maakt duidelijk dat ze liever naar een feestje van Nicolette gaat dan naar Yolanthe. Ook Tooske Ragas praat vol lof over Nicolette. ,,Ik heb ook een poosje in die buurt gewoond en het is een hele gezellige, leuke plek met heerlijke broodjes. Je kunt er superlekker lunchen”, zegt Tooske.

Tags

NICOLETTE VAN DAMPATTY BRARDYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck