Patty Brard is klaar met geruchten over facelift

Patty Brard is klaar met de geruchten over haar vermeende facelift
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Patty Brard is klaar met alle geruchten over haar vermeende facelift. Volgens de 67-jarige presentatrice denken veel mensen dat ze onder het mes is gegaan, maar daar is volgens Patty niks van waar. ,,Grote onzin”, laat Brard weten in een interview met LINDA.

,,Over mij wordt constant geroepen dat ik mezelf volspuit met fillers en botox”, begint Patty. ,,Ik ben niet vies van een botoxje, maar hooguit eens per jaar. Ik heb een kundig cosmetisch arts die niet klakkeloos lippen injecteert.” Brard gelooft meer in andere beautyrituelen zoals lasers, smeersels en hyaluronzuurbehandelingen dan in plastische chirurgie. ,,Zoek de nietjes maar, ik heb geen facelift ondergaan. Waarom zou ik daarover liegen?”

Goede genen

Brard krijgt vaak te horen dat haar jukbeenderen te prominent aanwezig zijn. ,,Tja, daarvoor moet je bij mijn ouders zijn. Die heb ik geërfd, net als mijn goede genen.” De presentatrice schittert momenteel op de cover van de nieuwste LINDA., en dit allemaal in badpak. Maar bikini’s? Die draagt ze niet meer. “Mijn buik verraadt mijn leeftijd.”

Tags

FACELIFTGERUCHTENPATTY BRARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck