Patty Brard is onherkenbaar!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Na maanden lang van dieëten en zelfs een maagverkleining lijkt Patty Brard eindelijk op haar streefgewicht. Ze postte een foto op Instagram samen met stylist Fred van Leer en de tv-diva is onherkenbaar!

Stijgende lijn

Al jaren worstelt de presentatrice met haar gewicht. Al een aantal keer is ze flink afgevallen, maar iedere keer kwamen de kilo’s weer terug. Ze heeft eens in een column geschreven dat ze geen idee heeft waarom ze te zwaar is. ,,Ik sport me gek, drink veel groen uit een flesje, laat mijn darmen regelmatig spoelen, Ik let erop dat er genoeg vitamines en mineralen binnenkomen. Ik eet weinig tot geen koolhydraten, maar er lijkt toch geen einde te komen aan die stijgende lijn van kilo’s’’, schreef ze twee jaar geleden.

Maar nu na de maagverkleining lijkt Patty eindelijk weer gelukkig te zijn met haar gewicht. Ze is ook blij dat haar man, architect Antoine van de Vijver, nu eindelijk een ‘mooie’ vrouw heeft: ,We stonden allebei op de weegschaal en voor het eerst sinds jaren weeg ik minder dan hij. Weet je wat dat met je vrouwelijkheid doet?!”

 

https://www.instagram.com/p/Bj-hiXrhgan/?taken-by=pattybrard

Fans op Instagram zijn verbluft met Patty Brard’s transformatie, en prijzen haar dan ook enorm. Een iemand schreef: ,,Prachtig! Moest even kijken, dacht dat het je dochter was” en een ander zei: ,,Wat zie je er geweldig uit Patty! Zo mooi afgeslankt en superleuke kleding heb je aan, vrouwelijk en toch stoer! Wanneer kom je weer op tv met een programma?”

Tags

AFVALLENMAAGVERKLEININGPATTY BRARDTRANSFORMATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck