Patty Brard keert terug naar Nederland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Patty Brard is het op en neer reizen tussen Nederland en Ibiza beu en heeft daarom besloten om volgende week met haar man Antoine weer in Nederland te gaan wonen. Dat zegt ze in haar videoblog op LINDA.tv.

Kiezen of delen

De presentatrice woont op het Spaanse eiland, waar Antoine, die architect is, veel opdrachten heeft. Voor haar werk moet de voormalige Luv’-zangeres nog geregeld naar Nederland en daar wil ze dus vanaf. ,,Zoals gewoonlijk moeten we kiezen of delen en nu gaan we het een keer, na tweeëneenhalve maand, de andere kant op doen. Dat is namelijk dat we met z’n allen, dus Antoine, Patty en de hondjes aanstaande week naar Nederland verhuizen. Zodat ik mijn werk daar kan blijven doen en niet de hele tijd op en neer hoef te reizen. Dan gaat Antoine een paar keer op en neer reizen naar Ibiza, zodat alle werelden weer een beetje gelijk getrokken kunnen worden en ik niet zo hysterisch veel hoef te reizen”, aldus Patty.

Sinds haar maagverkleining is Patty zeventien kilo afgevallen, maar het gaat haar nog niet snel genoeg. Daarom heeft ze besloten om het roer om te gooien en te gaan onthaasten. Ze wil rust in haar leven en vrede hebben met het feit dat niet alles zo snel gaat als ze zou willen. Daarin past het minder hoeven te reizen ook goed.

 

Tags

ANTOINEIBIZANEDERLANDPATTY BRARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck