Patty Brard krijgt villa niet verkocht: ‘Iedereen zeurt!’

Patty is zeikerds zat
Door: Charlotte Wijnen
11-07-2022

Patty Brard en haar man Antoine hebben hun prachtige villa aan de Amstel te koop gezet. Hoewel ze dachten er wel 2,3 miljoen euro voor te kunnen vangen, blijkt dat tóch iets moeilijker te zijn dan verwacht. De villa is namelijk nog steeds niet verkocht. ,,Je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds”, aldus Patty.

Patty en Antoine nemen na jaren fijn wonen afscheid van hun villa in Amstelveen. Ze lieten het optrekje in 2010 bouwen en zijn de afgelopen jaren druk geweest om het steeds weer te verfraaien. 2,3 miljoen euro leek dan ook een realistische vraagprijs.

Nog stééds te koop

Een ruime woonkamer, twee badkamers, een luxe keuken en als kers op de taart een prachtig zwembad: volgens Patty is het een feestje om er te wonen. ,,Wat dat betreft, hoef ik ook echt niet weg hoor”, zei ze eerder in weekblad Weekend. ,,Maar ik wil gewoon minder stofzuigen.”

Het optrekje staat inmiddels al anderhalve maand te koop, maar niemand lijkt er het enorme miljoenenbedrag voor neer te willen leggen. ,,Interesse van potentiële kopers is er al geweest, maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds”, zegt Patty in weekblad Privé. ,,Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen.”

Zorgen

Maakt ze zich al zorgen? ,,In tegenstelling tot enkele jaren geleden, toen het ook te koop stond, gaat het nu echter gepaard met veel meer rust”, legt Patty uit. ,,Toen moest ik het met alle geweld snel kwijt zijn, nu vind ik het ook helemaal prima als het er pas over een jaar of twee van komt. We zien het wel.”

Meer DenD