‘Patty Brard heeft maagverkleining ondergaan’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het gevecht tegen de kilo’s heeft Patty Brard tot het uiterste gedreven. Al jaren probeert ze af te vallen, maar niets lukte. Volgens insiders heeft Patty daarom haar maag laten verkleinen.

Laatste hoop

De operatie zou afgelopen weekend hebben plaatsgevonden in een Belgische kliniek. Een insider vertelt het volgende aan Story: “Patty hoopt op deze manier eindelijk gezond te worden. Ze heeft er genoeg van elke keer aan een dieet te beginnen om er vervolgens achter te komen dat de kilo’s die ze verloren heeft, er weer sneller aanzitten.” Volgens de bron zag Patty de gastric bypass, zoals een maagverkleining ook wel heet, als laatste en enige oplossing voor haar overgewicht. Het is te hopen voor Patty dat de kilo’s deze keer wel wegblijven.

Kilo’s

Al jaren worstelt de presentatrice met haar gewicht. Al een aantal keer is ze flink afgevallen, maar iedere keer kwamen de kilo’s weer terug. Ze heeft eens in een column geschreven dat ze geen idee heeft waarom ze te zwaar is. ‘Ik sport me gek, drink veel groen uit een flesje, laat mijn darmen regelmatig spoelen, Ik let erop dat er genoeg vitamines en mineralen binnenkomen. Ik eet weinig tot geen koolhydraten, maar er lijkt toch geen einde te komen aan die stijgende lijn van kilo’s’, schreef ze twee jaar geleden.

Patty denkt dat een van de redenen van het ontslag bij SBS6 te maken had met haar gewicht. Ook is ze het zat dat mensen haar ongewild advies geven hoe ze de kilo’s makkelijk kwijt kan raken.
Haar echtgenoot Antione van de Vijver heeft geen moeite met de omvang van zijn vrouw. “Ik houd van elke kilo”, zei hij eerder tegen Story.

Tags

AFVALLENGASTRIC BYPASSKILO'SMAAGVERKLEININGOVERGEWICHTPATTY BRARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck