Patty Brard maakt voortaan schoon in panterprint

Door: DitjesDatjes
17-02-2020

Schoonmaken doet Patty Brard voortaan met een glimlach. Ze lanceert maandag haar eigen schoonmaakcollectie From PB With Love. De productlijn bestaat onder meer uit afwasborstels, huishoudhandschoenen, een stoffer en blik en een vloerwisser. Patty heeft ze allemaal voorzien van een panterprint. Zelfs het wc-papier op haar toilet heeft een tijgerprint.

“Ik maak het schoonmaken graag tot een feestje. Ik weet zeker dat deze collectie er bij iedereen voor gaat zorgen dat er een glimlach op je gezicht verschijnt tijdens het schoonmaken”, zegt Patty.

Patty Brard is sinds vorige week te zien in een nieuw televisieprogramma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Volgende maand wordt ze 65 jaar en brengt ze een biografie uit, die geschreven is door Michel van Egmond en Antoinette Scheulderman.

Patty: “Dit is een bijzonder jaar voor mij waarbij ik eigenlijk alleen nog maar dingen doe die ik leuk vind en die aansluiten bij mijn passie. Daarom vind ik deze schoonmaaklijn ook zo geweldig. Het past helemaal bij mij. Klaar met het gele aanrechtdoekje, ik doe het lekker in panterprint. Hopelijk heeft iedereen er zoveel plezier van als ik tijdens het maken en bedenken.”

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen