Patty Brard na jaren stilte over relatie met dochter

Door: Tanja Brouwer
15-05-2019

De relatie met dochter Priscilla is altijd een gevoelig onderwerp geweest voor Patty Brard. Terwijl haar televisiecarrière voor de wind ging, ze slanker is dan ooit en ze échte liefde vond bij Antoine, is de relatie met Priscilla nooit hersteld.

Tekst gaat verder onder advertentie

Soap

Al jaren heeft Patty haar dochter niet gezien. Priscilla heeft eens laten weten dat de slechtere verstandshouding tussen de twee is ontstaan door ‘Patty’s Posse’, de reallifesoap van de presentatrice. Priscilla en zakenman Carlo Nasi, met wie Patty destijds samen was, waren er regelmatig in te zien. ,,Voor de soap waren ingrediënten als seks, drugs en rock-‘n-roll in huize Brard nodig, maar je vergeet dat er een camera meedraait en dat het ook nog uitgezonden wordt. Het spijt me heel erg dat ik haar heb meegesleept, maar achteraf kijk je de koe in de kont.”, zei Patty daarover.

Helaas lijkt het erop dat Priscilla haar moeder nog niet heeft vergeven, en Patty heeft zich daar waarschijnlijk bij neergelegd. Eerst wilde ze bijna nooit praten over haar dochter, maar in het boek dat volgend jaar maart uitkomt wel. Op de dag dat Patty 65 jaar oud wordt, komt er een biografie uit, waarin ze geen een onderwerp onbesproken laat. ,,Als je het doet, moet je ook alles vertellen”, zegt Patty over het boek tegen weekblad Story. ,,Dus ook over wat er met Priscilla is gebeurd.”

 

Meer DenD