Patty Brard ondergaat bizarre metamorfose!

Patty Brard is bijna onherkenbaar. De kilootjes zijn er afgelopen jaar afgevlogen, en de ooit gezette Patty is maar liefst dertig kilo lichter! Eindelijk straalt ze weer!

Begin dit jaar stond ze op de weegschaal, die 97,9 kilo aangaf. Met een lengte van 1.73 meter was dat toch écht te zwaar. Ze besloot het roer om te gooien, nam een maagverkleining en zette zich 100% in om het dieet vol te houden. Dat werpt z’n vruchten af, want Patty heeft er in geen jaren zo goed als nu uitgezien. Ze straalt helemaal!

Dieet

Op de foto die ze vandaag post krijgt ze honderden enthousiaste reacties. Iedereen vindt dat ze er stralend opstaat, én dat het jurkje dat ze draagt haar prachtig staat. ,,Heerlijk hé, om je weer goed en lekker te voelen”, schrijft iemand. ,,Mooi Patty. Wat straal je!”, moedigt een ander haar aan.

Om zoveel kilo af te vallen moest Patty zich houden aan een streng dieet. De eerste weken na de operatie mocht ze alleen maar vloeibaar eten tot zich nemen, en daarna mocht ze niet te vet eten. Alcohol zwoor ze af, en grote porties eten kon niet meer, want daar werd ze ziek van. Dat vond ze soms wel moeilijk, want bij een etentje en gezelligheid hoorde al snel een glaasje. Gelukkig vindt Patty zichzelf weer prachtig, en was het het harde werken waard.