Patty Brard onthult reden van jarenlange ruzie met dochter: ‘Mijn zus heeft zitten stoken’

Patty onthult reden ruzie met dochter
Door: Charlotte Wijnen
29-10-2021

Patty Brard en haar dochter Priscilla zijn hechter dan ooit. Maar dat is jarenlang wel anders geweest. Maar liefst negen jaar lang waren de twee verwikkeld in een ruzie waardoor ze geen contact meer hadden. En daar geeft Patty haar zus de schuld van. ,,Ze is een stoker.”

Hereniging

Patty had de hoop bijna opgegeven, de band met haar dochter leek onherstelbaar. Na jaren geen contact besloten moeder en dochter vorig jaar een einde te maken aan de ruzie.

Patty was ontzettend nerveus voor de hereniging, maar de ruzie was gelukkig snel verleden tijd. ,,Het elkaar weer zien, omhelzen en spreken. Uren hebben we gezeten”, vertelde ze destijds.

‘Mijn zus speelde een vieze rol’

Maar over de reden van de ruzie liet Patty nooit iets los. In weekblad Story vertelt ze nu hoe het tot stand is gekomen. Haar zus Debby lijkt namelijk een grote rol te hebben gespeeld. ,,Voor Priscilla is het nu ook duidelijk geworden wat voor vieze rol mijn zus Debby, haar tante dus, heeft gespeeld in deze kwestie. Net zoals ze heeft zitten stoken tussen mijn ouders en mij.”

Haar zus krijgt dan ook de schuld van de jarenlange ruzie. ,,Maar gelukkig begint Priscilla in te zien dat haar bepaalde zaken een tijdlang anders zijn voorgeschoteld dan ze zijn”, aldus Patty. ,,En nu zijn we closer dan ooit. We sturen elkaar de hele dag berichtjes.”

Meer DenD