Patty Brard over relatie met dochter: ‘We moeten de tijd inhalen’

Patty Brard
Door: Eva Steins
05-11-2020

Het is weer helemaal koek en ei tussen Patty Brard en haar dochter Priscilla. Moeder en dochter hadden elkaar elf jaar niet gezien door een flinke ruzie, maar sloten elkaar deze zomer weer in de armen. Een dolblije Patty vertelt hoe het nu met hen gaat…

Patty vertelde eerder de hoop op een goede band met haar dochter bijna te hebben opgegeven. In een boek probeerde Patty haar kant van het verhaal toe te lichten, maar dochter Priscilla weigerde het te lezen. In september sloten moeder en dochter elkaar toch weer in de armen na elkaar elf jaar niet gezien te hebben. Patty vertelde dolgelukkig aan Privé dat de hereniging voorspoedig verliep, maar dat zij meer tijd samen nodig hebben. ,,Er is in die jaren zo veel gebeurd, dat valt in één middag niet bij te praten.”

Langzaam

Nu doet Patty een boekje open in het AD over de band tussen haar en haar dochter Priscilla.

Na een hoop drama in de familie legden zij het onlangs weer bij. ,,We zouden het langzaamaan doen. Met babystapjes, maar zij gaat met zevenmijlslaarzen.”

Patty geeft aan dolgelukkig te zijn. Ze hebben een hoop van elkaar gemist wat nu ingehaald wordt. ,,Het is een groot geluk. Ik probeer de tijd in te halen. Ontzettend lief voor haar te zijn. Wat zij ook voor mij is. Vanmorgen kreeg ik nog drie appjes. ‘Ik hou van jou, mama’ met een hartje. Dat is wat beklijft: dat je het je eigen dierbaren gezellig moet maken.”

Patty en Priscilla hebben elkaar weer helemaal gevonden.

,,Ze is vrijdag nog de hele dag hier geweest. Vraagt ze of ze mag blijven eten. Natuurlijk mag dat. Ik maak alles. Ze is een volwassen vrouw, maar soms zie ik haar nog steeds als mijn kleine meissie. Omdat ik haar zo lang niet heb gezien. Speurt in mijn kledingkast, komt ze bij me liggen als ik met dat been zit. Ik kan mijn geluk niet op.”

LEES OOK:

Patty Brard naar het ziekenhuis

Meer DenD