Patty Brard overwint!

Patty Brard is eindelijk op haar streefgewicht van 70 kilo, zo post ze op Instagram. Patty is nu al bijna 28 kilo afgevallen, waardoor ze zich dolgelukkig en gezond voelt!

Na maanden lang van dieëten en zelfs een maagverkleining lijkt Patty Brard eindelijk op haar streefgewicht. Ze postte een foto op Instagram samen met stylist Fred van Leer en de tv-diva is onherkenbaar!

Stijgende lijn

Al jaren worstelt de presentatrice met haar gewicht. Al een aantal keer is ze flink afgevallen, maar iedere keer kwamen de kilo’s weer terug. Ze heeft eens in een column geschreven dat ze geen idee heeft waarom ze te zwaar is. ,,Ik sport me gek, drink veel groen uit een flesje, laat mijn darmen regelmatig spoelen, Ik let erop dat er genoeg vitamines en mineralen binnenkomen. Ik eet weinig tot geen koolhydraten, maar er lijkt toch geen einde te komen aan die stijgende lijn van kilo’s’’, schreef ze twee jaar geleden.