Patty Brard voelt zich afgedankt: ‘Niet meer fris en fruitig’

Patty Brard
Door: Ditjes en Datjes
21-09-2017

Patty Brard is niet meer fris en fruitig, zo kreeg ze te horen van SBS. De 62-jarige werd bij het grof vuil gezet, afgedankt voor het programma Hart in Aktie.

Dat zegt Patty Brard in de nieuwe Linda.

De nieuwe programma-directeur bleek geen mededogen te hebben met de voormalig Luv-zangeres.

„Ik voelde me ontzettend vernederd. Me eerst een worst voorhouden om me daarna te kunnen bashen. Aanvankelijk werd ik kwaad, tijdens de kerstdagen heb ik er heel hard om gehuild en daarna heb ik besloten om dan de eer maar aan mezelf te houden”, aldus La Brard in de Linda.

Patty is helemaal niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. Ze heeft de energie van een komeet. Haar carrière was enerverend. Van zangeres, bladenmaakster, presentatrice, hoofdpersoon in haar real life soap en tv-host. Het is zo maar een greep uit wat Brard, die al acht jaar geen contact meer heeft met haar dochter, heeft gedaan.

Overiges werd niet alles een groot succes. Haar levensweg had veel pieken en dalen. Toch is ze nog niet klaar, zegt ze zelf. De ster wil nog niet buiten de spotlights, ze heeft het podium nodig. Alleen maar uitwaaien op Ibiza gaat haar te ver.

„Zonder op te scheppen: het is handig om iemand als ik in je team te hebben. Als er iets aan de hand is met Gordon of Sonja Bakker kan ik ze gewoon een appje sturen. En ze antwóórden dan ook.”

Ik lig alweer lekker achter mijn meissie! Welterusten allemaal! #goodnight ????????????☄️

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Meer DenD