Patty Brard woest om geruchten relatieproblemen: ‘Zó zielig!’

Patty is heel BOOS
Door: Charlotte Wijnen
02-09-2022

Patty Brard deelde een mysterieuze quote op Instagram, wat eerdere geruchten over relatieproblemen met Antoine heeft aangewakkerd. Patty is woest: volgens haar hebben Antoine en zij helemaal geen problemen.

‘Relatie met een narcist’

,,Relatie met een narcist in een notendop”, luidde de quote die Patty deelde. ,,Je gaat van de perfecte liefde van hun leven naar niets dat je ooit goed genoeg doet. Je zult alles geven en zij zullen alles nemen en je steeds minder teruggeven. Je zult uiteindelijk uitgeput raken, emotioneel, mentaal, spiritueel en waarschijnlijk financieel, en er dan de schuld van krijgen.”

Boven de quote schreef Patty de volgende tekst: ,,Lees dit twee keer en denk na.” Waarom Patty deze tekst deelde was onduidelijk, maar er werd vermoed dat ze relatieproblemen zou hebben met Antoine.

‘Ik ben er echt klaar mee!’

,,Als ik een keer iets post over narcisme, wil dat toch nog niet gelijk zeggen dat het een cryptische boodschap naar mijn man toe is, waarin ik verwijs naar het feit dat wij uit elkaar zijn en dat hij een narcist is?”, zegt Patty woedend in weekblad Weekend. ,,Ik ben er echt klaar mee. Normaal reageer ik niet op dit soort dingen, maar ik vind het zó zielig!”

‘Iedereen weet waar het over gaat’

Patty zegt dat ze nooit zo’n boodschap aan haar man zou richten. ,,Ik ben toch geen zestien! Doe normaal. Ik ben van de tegeltjeswijsheden, dus ik post wel vaker quotes op mijn Instagram en dat gaat dan over van alles.”

Maar waarom deelde Patty dan de quote? ,,Ik vond het een heel duidelijke omschrijving van een situatie waarin ik weleens heb gezeten, en die mij uiteindelijk heel veel geld heeft gekost. Ik hoef dan verder geen namen te noemen lijkt mij, iedereen weet wel waar het dan over gaat.”

Meer DenD