Patty Brard zet trouwplannen door: ‘Antoine staat er wel voor open’

Patty zet trouwplannen door
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Met de nieuwe beautylijn voor Kruidvat en de hereniging met haar dochter lijkt Patty Brard momenteel drukker dan ooit. Toch hoopt de Shownieuws-presentatrice opnieuw met haar man in het huwelijksbootje te stappen. ,,Antoine staat ervoor open een tweede keer met mij te trouwen”, vertelt Patty aan weekblad Weekend.

Patty is net verhuisd naar haar nieuwe stulpje in Almere. ,,Ik vind het er hartstikke leuk. Het is wel even wennen dat het er heel sociaal is. Aan de Amstel woonde ik in mijn huis. Ik hou van sociale controle, dat was daar niet. Het zijn geen mensen die zich opdringen, maar er voor je zijn.” Naast de verhuizing is Patty ook nog bezig met het ontwerpen van de nieuwe collectie Pritty-juwelen, in samenwerking met Kruidvat. Dit doet ze samen met dochter Priscilla. ,,Ik vind het fijn om samen met mijn dochter te werken aan Pritty. Ze is heel gemotiveerd.”

Familieruzies

Nu het contact met haar dochter weer in orde is, valt het Patty op hoeveel familieruzies er zijn. ,,Raar hoeveel familieruzies er zijn.” Veel mensen vragen Brard om raad. Volgens de presentatrice heelt tijd alle wonden. ,,Ik zou het loslaten.”

Tweede keer trouwen

Vorige maand gaf Patty aan dat ze graag nog een keer in het huwelijksbootje wilde stappen. Nu ze weer herenigd is met haar dochter Priscilla wil ze de hele bruiloft opnieuw doen zodat zij er ook bij kan zijn, vertelt ze in Beau Monde. Er was echter nog een klein probleempje: Antoine was nog niet op de hoogte. Toen Patty het voorstelde moest hij enorm lachen. ,,Hij zei: ‘Laten we nou eerst even rustig en relaxed doen. Je bent zó druk. Misschien als we twaalfenhalf jaar samen zijn.’ Maar Antoine staat er wel voor open een tweede keer met mij te trouwen, dat is toch hartstikke lief.”

Tags

BRUILOFTPATTY BRARDTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck