Patty en moeder eindelijk herenigd, coronacrisis gooit roet in eten

Door: Jessie Baltus
21-03-2020

De emotionele hereniging van Patty Brard en haar moeder Gerda kwam net op tijd: door de coronacrisis kunnen ze elkaar nu niet meer in de armen sluiten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Dat verdomde virus’

De hereniging staat beschreven in het nieuwe boek van Patty. Privé mocht het boek ‘De negen levens van Patty Brard’ al inzien en vertelt over het ‘pijnlijke’ weerzien. De hereniging zou op een mooi moment komen. Patty heeft nu namelijk alle tijd aangezien haar ‘Dr. Phil-programma’ met Gordon is uitgesteld, laat Televisier weten. Op deze manier zouden Patty en Gerda weer alle tijd hebben om de band weer op te bouwen. De coronacrisis gooit nu echter roet in het eten: de verzorgingshuizen zijn op slot. In een Instagram post beschrijft Patty: ‘Vandaag gaat mijn broer Dennis voor het raam zwaaien van het verzorgingstehuis waar onze moeder zit! Want nou waren we eindelijj weer zo lekker bij elkaar, zit dat verdomde virus er weer tussen! Houdt moed lieve mama, jij zei mij altijd: “Eerlijk duurt soms zoooo lang…, maar uiteindelijk het langst!” ❤️’

Familiekwestie

Aanstaande woensdag komt het boek uit, dan wordt Patty 65 jaar. Een mooi moment om met je oude moeder herenigd te worden. Op Telegraaf.nl staat beschreven hoe de ontmoeting tussen Patty en haar moeder verliep. Ze zouden elkaar door een hoog opgelopen familiekwestie jaren niet hebben gezien. Dit zou hét moment zijn om weer nader tot elkaar te komen nu Patty niet zo veel om handen heeft. Ze zou samen met Gordon een nieuwe talkshow op gaan nemen, maar dit is uitgesteld.

De echte Dr. Phil

De opnames zijn door Talpa uitgesteld vanwege de coronacrisis, zo meldt Televisier. De talkshow Gordon & Patty zou vanaf begin april dagelijks te zien zijn. De ene dag presenteert Gordon en de andere dag presenteert Patty. Op vrijdag zijn ze dan samen te zien. Het programma is in de sfeer van de wereldberoemde talkshow Dr. Phil, Gordon liep hiervoor zelfs een dag mee met de echte Dr. Phil in de Verenigde Staten! Later wordt bekend wanneer de show precies van start gaat. In de tussentijd zouden Patty en Gerda het verleden kunnen vergeten en tijd voor elkaar maken. Dat bleek echter te mooi om waar te zijn: door het sluiten van de verzorgingshuizen kunnen ze weer niet samen zijn.

 

 

Meer DenD