Patty Harpenau: ‘Ik spreek mijn zoon niet meer’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Patty Harpenau vertelt in een interview met weekblad Privé over de relatie die ze heeft met haar zoon Dotan. Dotan kwam begin 2018 in opspraak toen bleek dat hij zijn carrière een boost gaf met nep-volgers.

Geen contact

Patty vertelt onder andere aan het blad dat zij geen contact meer heeft met Dotan. Sterker nog: ze heeft geen idee waar haar zoon momenteel verblijft. ,,Het is zijn keuze geweest om het contact met mij te verbreken. Ik weet echter dat hij elke dag aan mij denkt. Als kind kun je wel van je moeder scheiden, maar een moeder kan niet van een kind scheiden”, vertelt Patty aan Privé.

Na alle commotie rondom Dotan denkt Patty dat haar zoon er wel weer bovenop komt. ,,Mijn zoon zal hoe dan ook op zijn manier terugkomen. Toen ik de eerste klanken van Duncan Laurence hoorde die met het lied Arcade namens Nederland het Eurovisie Songfestival gaat vertegenwoordigen, schrok ik want zijn stem klinkt als die van Dotan”, aldus Patty.

Trollenleger

Dotan raakte begin 2018 in opspraak doordat hij tientallen nep-accounts had aangemaakt die zich als fans voordeden. Ze prezen hem de hemel in als zanger en als mens. Hij zou van alles voor hen over hebben. Het leek erop dat Dotan de beste en meest aardigste zanger van het land was.

Maar niks is minder waar, wat bleek is dat het allemaal nep-accounts waren. Hij had het allemaal zelf in elkaar gezet.

Tags

DOTANFAMILIEGEEN CONTACTPATTY HARPENAUTROLLEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck