Patty klapt uit school over Bridget en André op huwelijksfeest

Patty Brard
Door: Tanja Brouwer
13-02-2020

Vlak nadat Bridget en André aankondigden een relatie met elkaar hebben, ging al snel het gerucht rond dat ze al jaren geleden een avontuurtje beleefden. Dat zou op de bruiloft van Patty Brard zijn geweest. Bridget ontkende dat er meer gebeurd is dan alleen zoenen, maar Patty doorbreekt nu het stilzwijgen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Knap van ontkenning’

Volgens de geruchten zouden André en Bridget jaren geleden, toen André nog samen wat met Monique, elkaar hebben opgezocht op de bruiloft van Patty. Ze zonderden zich samen af, verdwenen naar het drankhok, en zouden daar verder zijn gegaan dan alleen zoenen. Meerdere gasten hebben hen zien vertrekken maar volgens Bridget heeft er dus niets meer dan een onschuldige kus plaatsgevonden. De gastvrouw, Patty Brard, heeft maanden haar mond gehouden over alle geruchten maar nu is ze daar klaar mee. In een interview met weekblad Story zegt ze het volgende: ,,Daar wil ik niets over zeggen. Nou ja, behalve dan dat ik het knap vind dat je zoiets durft te ontkennen.”

Rechtszaak tegen Privé

Bridget was zo boos op Weekblad Privé, dat het nieuws over de spannende avond naar buiten bracht, dat ze Privé voor de rechter sleepte. Op 20 december deed de rechter uitspraak en dat was niet in het voordeel van bridget. Het blad hoeft het verhaal niet te rectificeren en Bridget moest de proceskosten betalen.

Meer DenD