Patty verbeterde leven: ‘Minder arrogant’

Patty B
Door: DitjesenDatjes
05-08-2020

Patty Brard is inmiddels 65 en ze kijkt regelmatig terug op haar bewogen leven. Eén van de dingen die haar opvalt, is dat ze naar eigen zeggen een leuker mens is geworden nadat ze de 50 is gepasseerd. Minder arrogant en vooral een stuk wijzer. 

Onaardige reacties

Tegen &C, het blad van Chantal Janzen, zegt Patty: ,,In vergelijking met de Patty aan het begin van haar carrière ben ik, naast veel minder naïef, minder arrogant.” Ze laat weten dat ze vroeger, toen ze naar eigen zeggen ‘jong en beeldig’ was, onaardig projecten afwees. ,,Een Belgische film? Geen zin in, ik heb mazelen, joe!’ Nu zou ik nooit meer op die manier reageren op een aanbod.”

Projecten

Patty’s instelling veranderde toen ze vijftig werd. ,,Ik wist dat ik twee keer vijftig nooit zou halen. Daarom beschouw ik sinds mijn vijftigste alles als een cadeau.” Patty pakt dan ook veel meer projecten aan. Zo kwam er een eigen productlijn bij Kruidvat, een biografie én is ze bezig met een kinderboek over haar hondjes. Daarnaast heeft Patty ook flink aan zichzelf gewerkt. Enkele jaren geleden onderging ze een maagverkleining en sindsdien zit ze letterlijk en figuurlijk lekkerder in haar vel.

Meer DenD