Patty Brard na maagverkleining ontzettend veel afgevallen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Patty Brard is al heel wat kilo’s afgevallen na haar maagverkleining. Ze heeft al zoveel gewicht verloren dat ze zichzelf geeneens herkende.

Vloggen

Twee weken geleden ging het gerucht dat Patty Brard een maagverkleining heeft ondergaan. Patty heeft dat bericht niet ontkend, maar ook niet bevestigd. Op Lindanieuws vertelt ze nu eindelijk eerlijk dat ze inderdaad een gastric bypass heeft gehad. Voor dat kanaal heeft ze haar afvalrace vanaf het begin bijgehouden in vlogs.

Het gewenste effect is er, want de kilo’s vliegen er vanaf. Twee weken geleden was de operatie, en ze is al tien kilo kwijt.

Alcohol

Begin januari hakte Patty de knoop door. Ze ging op de weegschaal staan en woog 97.9 kilo. Veel te veel volgens haarzelf. Ze ging naar Nederland om de mogelijkheden te onderzoeken, maar kwam erachter dat een maagverkleining daar niet uitgevoerd kon worden. Haar BMI zou te laag zijn. In België kon het wel, dus heeft ze het daar laten doen.

Op dit moment is haar lichaam zich aan het herstellen. Ze mocht de eerste twee weken alleen maar vloeibaar eten, en nu mag ze net weer vast voedsel proberen. De maagverkleining heeft nog een ander positief effect gehad: ze drinkt geen alcohol meer.

Haar nieuwe uiterlijk is nog wel even wennen: “Toen ik net tijdens het vloggen in mijn telefoon keek dacht ik: ‘Dit ben ik helemaal niet’. Ik herkende mezelf niet meer. Ik voel me al zó anders. Ze zeggen dat je één derde van je lichaamsgewicht verliest.”  Het is voor Patty te hopen dat dit keer de kilo’s wel wegblijven.

https://www.instagram.com/p/BgOmhXEho9x/

Tags

MaagverkleiningOperatiePatty Brard

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie