Paul de Leeuw moet deelnemer omkopen voor nieuwe Ranking the Stars

Door: Ditjes en Datjes
03-11-2019

Paul de Leeuw onthult dat er een nieuw seizoen van Ranking the Stars gaat aankomen. Dit vertelt hij aan RTL Boulevard. Er is een deelnemer die volgens hem niet mag ontbreken maar is nog niet zo makkelijk over te halen…

De ultieme deelnemer

Paul zijn ultieme deelnemer voor het nieuwe seizoen van Ranking the Stars is niemand minder dan Richard Groenendijk. ,,Ik hoop dat Richard weer mee gaat doen. Die heb ik wel ene klein beetje gemist” laat de presentator aan RTL Boulevard weten. De cabaretier deed al eerder mee aan het eerste seizoen van het programma, toen het nog werd uitgezonden bij de publieke omroep. Volgens NPO was het Ranking the Stars ‘te veel entertainment’ en verhuisde de show samen met Paul mee naar RTL.

Martien Meiland en Anny Schilder

Dat er een nieuw seizoen komt is overduidelijk. ,,Nee, er komt een nieuwe. Heel blij om.” vertelt De Leeuw. ,,Het was ook écht een leuk seizoen en natuurlijk met Martien leuk, maar ook met Anny Schilder.” aldus de 57-jarige. ,,Als ik RTL zou zijn, zou ik het toch wel gaan bestellen, ja.”

Omkopen

Onlangs heeft Richard Groenendijk het ook opgevangen dat hij de droomdeelnemer is van Paul en hij voelt zich vereerd. ,,Ik heb afgelopen seizoen gekeken en het voelde wel alsof je verkering uit is” laat Groenendijk weten. ,,Toch ben ik niet gelijk van plan terug te komen” zegt hij. Maar de cabaretier sluit het ook weer niet uit. ,,Ik laat me wel omkopen, dat begrijp je. Als Paul met heel veel Zaanse Mayonaise komt en veel eten denk ik er over na. Het is en blijft een guilty pleasure en ik heb tijdens de opnames de tijd van m’n leven gehad.” aldus Richard.

Meer DenD