Paul de Leeuw doet bizarre onthulling: ‘Ik schaam me’

Paul doet vreemde onthulling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Paul de Leeuw heeft een bizarre onthulling gedaan. In de podcast ‘Darmstad FM’ van Tina de Bruin bekent hij dat hij last heeft van eetschaamte. ,,Alles wat in mijn mond komt, dan denk ik toch vaak: Dat had er niet in gehoeven.”

Iedereen schaamt zich weleens voor iets, maar Paul de Leeuw heeft over het algemeen weinig last van schaamte. Behalve als het op eten aankomt. ,,Je kan wel zeggen dat ik een eetschaamte heb”, onthult Paul. ,,Ik kan genoeg voorbeelden noemen. Gisteren was ik alleen, dat zijn de moeilijkste dagen want dan kun je alles eten wat je wil.”

‘Guilty pleasure’

Ook zegt Paul een ‘guilty pleasure’ te hebben, vooral als hij alleen is. Hij drinkt namelijk graag wodka-jus d’orange. ,,Dat heb ik gister niet gehaald, maar dan zie je weer wat anders dan lekker is”, vertelt hij verder. En dat drankje is niet zijn enige ‘guilty pleasure’. In de avond eet Paul graag aardappelen, maar dan strooit hij er wél een boel kaas overheen. ,,Dan zit ik lekker alleen aardappelen met kaas te eten. Maar dan heb ik uiteindelijk de helft op en hoef ik niet meer.”

Alles wat Paul niet opeet, gooit hij vervolgens weg. Ook daar schaamt hij zich voor, bekent hij. ,,Dat is dan een vorm van schaamte, dat ik gewoon niet iets in die koelkast kan laten staan.”

Tags

PAUL DE LEEUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck