Paul de Leeuw en Martien Meiland perfecte match?

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ranking the Stars is begonnen en het programma is razend populair. Dit mede dankzij Martien Meiland, de absolute ster van de de eerste aflevering. De mediapersoonlijkheid heeft ietwat moeite met de namen van de BN’ers…

‘Jullie zijn geweldig samen!’

Vanaf de allereerste minuut in de show is de toon al gezet. Martien mag, met een champagne in zijn hand, als eerste de trap af van Paul de Leeuw, die Meiland overigens de meest ‘mannelijkste’ man van de aflevering vindt. Het lijkt bijna een komisch toneelstuk wat de twee opvoeren. Patricia Paay vindt het duo een geweldige match. ,,Jullie zijn leuk samen!” zegt ze lachend door de studio. ,,Ja, Patricia is doof”, zegt de Leeuw er achteraan.

Smullen

Niet alleen de kandidaten maar ook de kijkers smullen van Martien zijn oneliners. Hij schudt ze uit zijn mouw alsof het niets is. Zelf lijkt het alsof hij zich er een beetje voor schaamt.

‘Emma Worteldoek’

,,Nummer drie, Emma Worteldoek” schreeuwt Martien door de zaal en iedereen ligt plat van het lachen. De presentator heeft het natuurlijk over Emma Wortelboer maar had haar naam verkeerd gespeld op zijn papiertje. ,,Ach, wat maakt het uit. Het is maar één letter verschil toch? Je weet toch wie ik bedoel?” zegt hij er achteraan. Emma kijkt iets minder blij. Van zijn lijstje komt dus weinig terecht.

Trending op Twitter

Kijkers tweeten er massaal op los tijdens en na de aflevering. Het programma is een groot succes. Opmerkingen zoals ,,Geniale uitzending, lachen, gieren, brullen, tranen over mijn wangen” en ,,Ik moet een nieuwe bank! Ik pies in m’n broek van het lachen”, worden er geplaatst. Ranking the Stars is zelfs ’trending’ op Twitter.

https://www.instagram.com/p/B1_SR2Vlddn/

https://www.instagram.com/p/B2BR808lC6l/

Tags

Chateau MeilandMartien MeilandMeilandPaul de LeeuwRanking the StarsRTLrtl 5TelevisieTv-programma

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie