Paul de Leeuw reageert op snoeiharde kritiek Angela de Jong

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Angela de Jong heeft een snoeiharde column geschreven over het nieuwe programma Hotel Hollandia. In haar column schrijft ze dat het programma, dat gepresenteerd wordt door Paul de Leeuw, een nieuw dieptepunt is. Paul reageert op Instagram.

Angela de Jong keek er zo naar uit om het programma te kijken, dat ze al haar plannen op zaterdagavond had afgezegd. ,,Maar dan krijg je dit: een belediging voor de kijker. Ik durft te wedden dat zelfs een willekeurige, vier jaar oude herhaling van Even tot Hier meer to-the-point had gevoeld”, schrijft Angela in haar AD-column. ,,Als ik Paul de Leeuw was, zou ik me voorlopig niet buiten durven vertonen.”

Rachel Hazes

Dat de makers van het programma het een goed idee vonden om in de eerste aflevering Rachel Hazes centraal te zetten, begrijpt Angela werkelijk niets van. ,,Of ze konden niemand anders krijgen. Ik weet niet wat erger is.”

‘Armzalige imitaties’

Ook over het interview met Rob Kemps heeft Angela niets positiefs te melden. ,,Of over de armzalige imitaties van en voorspelbare sketches met ‘Johan Derksen’, ‘Jan Slagter’, ‘Mona Keijzer’ en ‘Marco Borsato’, die werden afgewisseld met flauwe scènes tussen het zogenaamde hotelpersoneel”, aldus Angela. ,,Het was amateurtoneel van het ergste soort, dat nog geen flauwe glimlach waard was.”

Paul de Leeuw reageert

Paul heeft inmiddels gereageerd op de snoeiharde column van Angela. ,,Lieve Angela de Jong”, begint hij zijn bericht op Instagram. ,,Als jij mij was durfde je niet naar buiten te komen. Maar ik moet er wel uit om heerlijk te spelen in het theater! Want er is meer dan televisie! Veel meer. Fijne zondag. En laat iets, net als m’n haar, een beetje groeien.”

‘Haal van de buis’

Toch was Angela niet de enige die kritiek had op het programma. Op X, het voormalige Twitter, regende het commentaar. ,,Ik had er zo’n zin in, Paul weer terug op tv in een humoristisch programma. Maar wat een teleurstelling”, schrijft iemand. Een ander vindt zelfs dat het meteen van de buis moet. ,,Haal maar meteen van de buis. Geen humor, slechte sketches, loopt niet, Rachel als gast om nóg maar eens André Hazes uit te melken. Pff, hou op zeg. Paul vaak onverstaanbaar, laat mensen niet uitpraten. Niet voor herhaling vatbaar.”

Tags

ANGELA DE JONGPAUL DE LEEUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck