Paul de Leeuw uitgelachen in VI Vandaag: ‘Niet goed bij je hoofd’

Paul de Leeuw uitgelachen bij VI
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Paul de Leeuw werd gisteren in VI Vandaag behoorlijk uitgelachen toen hij vertelde bevriend te zijn met Jeroen van der Boom. Het gesprek ging over het programma Hoge Bomen, waar ook Paul aan meegedaan heeft. ,,Dan ben je niet goed bij je hoofd”, vindt Johan Derksen.

Paul de Leeuw was gisteren te gast in VI Vandaag, maar was het meermaals oneens met de drie heren. Toen ze het aan het einde van de uitzending over zijn vriend Jeroen van der Boom hadden, barstte de bom.

‘Het feest van de wansmaak’

De onenigheid begon al eerder in de uitzending, toen Paul plotseling terugkwam op de uitspraken van Johan Derksen over S10. Paul wilde graag duidelijk maken dat S10 wél een goede zangeres is, maar Johan is nog steeds niet onder de indruk. ,,Ik vind het prima, want ik vind het hele Songfestival het feest van de wansmaak”, zei Derksen.

‘Niet goed bij je hoofd’

Maar aan het einde van de uitzending werd er een andere discussie opgerakeld. ,,Paul, een gevoelig moment. We gaan het even hebben over Hoge Bomen. Jij bent ervaringsdeskundige, goed bevriend ook met Jeroen van der Boom”, begint Wilfred, waarop René in lachen uitbarst. ,,Ben je bevriend met hem?!”

Paul knikt. ,,Dat kan ik wel zeggen ja.” René lacht hem steeds harder uit en scheldt Jeroen zelfs uit. ,,Nee, dat is hij niet!”, roept Paul terug, die nog benadrukt dat hij zelf ook gast geweest is in het programma.

,,Ja, dat was weerzinwekkend”, onderbreekt Johan. ,,Jij bent er geweest. Als je daar aan meedoet, dan ben je in mijn optiek niet goed bij je hoofd.”

Tags

JEROEN VAN DER BOOMJOHAN DERKSENPAUL DE LEEUWRENE VAN DER GIJPS10SONGFESTIVALUITGELACHENVI VANDAAGWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck