Paul de Leeuw vindt de Meilandjes verschrikkelijk

Paul kan het bloed van Martien wel drinken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Meilandjes hebben de afgelopen weken een hoop kritiek ontvangen op hun programma Chateau Meiland VIPS. Ook Paul de Leeuw is niet onder de indruk. ,,Verschrikkelijk!”

De Meilandjes zijn wekelijks te zien in hun programma Chateau Meiland VIPS, waarin elke aflevering twee BN’ers komen logeren in hun pension Code Rosé. Het idee van het programma is dat de familie Meiland andere BN’ers aan de tand voelen, maar daar is tot nu toe nog geen sprake van geweest. Er worden oppervlakkige gesprekken gevoerd en interviewen kan de familie niet, luidt de kritiek.

‘Verschrikkelijk’

Paul de Leeuw sluit zich helemaal aan bij de kritiek. Volgens hem worden er al te veel van dit soort programma’s gemaakt. ,,Ik zie het terug bij Beau. Beau aan een meertje, Beau op een berg. En de Meilandjes, dat vind ik verschríkkelijk”, sneert hij in de podcast Lightless Lounge. ,,Niet journalistiek. Het zijn gewoon drie mensen aan een tafel, van ‘Hoe gaat het nou? Drink je geen wijn? Oh, je moeder is overleden, hè? Hoe was dat nou?’ Dan denk ik: jongens, kom op!”

Chateau Meiland VIPS

In de aflevering van afgelopen maandag waren Berget Lewis en Gordon te gast. Toen zijn ex-geliefde Patrick ter sprake kwam, deed Gordon een opvallende onthulling. ,,Dat is eigenlijk de liefde van mijn leven”, vertelde hij. Sterker nog: de twee wonen zelfs samen! ,,Hij woont bij mij. Hij woont aan de linkerkant en ik aan de rechterkant.”

Toch hebben Gordon en Patrick geen liefdesrelatie met elkaar. ,,Wij hebben een andere band gevonden met elkaar, zonder intimiteit”, legde hij uit. Martien herkende zich daarin. ,,Wat ik met Erica heb.”

DenD wil uw mening weten

Ben jij het eens met Paul de Leeuw?

Tags

CHATEAU MEILANDMEILANDJESPAUL DE LEEUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck