Pearl Jam-drummer heeft spijt van uitspraken over Taylor Hawkins

Door: DitjesDatjes
18-05-2022

Matt Cameron, de drummer van Pearl Jam en een goede vriend van de in maart overleden Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins, heeft via sociale media laten weten dat de uitspraken die hij in een interview met Rolling Stone deed “uit hun verband zijn gerukt”.

Hawkins zou onder meer tegen Cameron gezegd hebben “het verdomme niet meer te kunnen doen” en leed volgens Cameron onder het drukke tourschema van de Foo Fighters. “Toen ik Rolling Stone heb toegezegd om mee te werken aan het artikel, ging ik er vanuit dat het een eerbetoon aan zijn leven en werk zou worden. Maar vervolgens zijn bepaalde dingen die ik heb gezegd uit de context gehaald, waardoor er ineens een heel ander verhaal is ontstaan. Taylor was een hele goede vriend en een fantastische artiest,” aldus Cameron.

Hij vervolgt: “Ik mis hem. Ik heb niets dan diep respect en liefde voor Taylor en de rest van de Foo Fighters familie. Het spijt me oprecht deel te hebben genomen aan dit interview en het spijt me dat mijn bijdrage mensen pijn heeft gedaan, terwijl dat juist de mensen zijn die ik enorm bewonder en respecteer.”

Taylor Hawkins overleed eind maart op 50-jarige leeftijd in de Colombiaanse hoofdstad Bogota. Colombiaanse onderzoekers vonden sporen van tien verschillende stoffen in zijn lichaam, waaronder THC (de werkzame stof in marihuana), pijnstillers en antidepressiva.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD