Pechtold ontkent bestaan ‘zoon’ van minnares

Anne Lok
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Alexander Pechtold, voormalig D66-leider, heeft opnieuw de woede van zijn minnares Anne Lok op de hals gehaald. De politicus ontkent namelijk glashard het bestaan van een van de kinderen van Anne. Terwijl het kind zomaar van hem kan zijn.

‘Een dochter en zoon’

Wilfred Genee vroeg Pechtold onlangs in The Friday Move op BNR Nieuwsradio naar zijn heftige liefdesleven. ,,Ik loop er niet voor weg, maar ik ga er ook niet in mee”, antwoordde Pechtold. ,,Van sommige bekende Nederlanders maak je alles mee. Trouwfoto’s, alles. Bij mij niet. Ik trek een grens.”

De politicus is nooit openhartig geweest over zijn liefdesleven, maar bekend was wel dat hij is getrouwd met Froukje. ,,Ik heb een dochter en een zoon”, zei Pechtold tegen Genee. Daarmee doelt hij op de kinderen die hij kreeg met Froukje, maar hij verzwijgt dat hij mogelijk nog meer kinderen heeft.

Niet betrokken bij opvoeding

Eind 2017 maakte Story bekend dat er nog een andere vrouw in zijn leven is en hij misschien nog meer kinderen heeft. Maar daar ligt blijkbaar de grens: Pechtold wil niet praten over zijn minnares, haar kinderen en zijn affaire met haar.


Anne Lok, de minnares, denkt daar anders over en is meerdere malen in de media verschenen om haar verhaal te vertellen. Zij claimt zelfs dat haar zoontje Jippe, haar minnaar Alexander Pechtold als vader heeft.

Ook zou de tweeling van Anne Lok, die geboren is in 2018, van Pechtold kunnen zijn. Anne is niet verbaasd dat haar voormalige minnaar zwijgt over het bestaan van die kinderen. ,,Het is niet nieuw dat hij Jippe niet erkent. Hij heeft de afgelopen maanden geen toenadering gezocht. Alexander is niet betrokken bij de opvoeding van Jip. Nul komma nul. Ook in financiële zin. Dat is ontzettend schrijnend”, klaagt Anne.

Tags

ANNE LOKKINDERENPECHTOLDZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck