Pedro Pascal denkt waarschijnlijk leven lang aan The Last of Us

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Pedro Pascal zegt dat hij waarschijnlijk nog de rest van zijn leven zal terugdenken aan zijn rol als Joel in de postapocalyptische serie The Last of Us. De acteur deelde dit in een gesprek met verschillende media nadat hij een SAG Award won voor die rol in het eerste seizoen.

“Bij de stap naar seizoen twee om weer in die rol te kruipen, voelt het vreemd genoeg als nieuw”, zei hij volgens het Amerikaanse tijdschrift People. “Ik heb nooit eerder zoiets gedaan waarbij er zo’n oorspronkelijke basis lag, maar ik ook nog de ruimte kreeg om toe te voegen wat ik in mij heb. Ik zal er waarschijnlijk de rest van mijn leven aan denken.”

Pascal maakte ook van de gelegenheid gebruik om zijn medespeler Bella Ramsey en maker van de show Craig Mazin te prijzen. “Craig Mazin en Bella Ramsey zijn voor mij een gids en leidraad die ik nog niet eerder heb mogen meemaken. Dus het is geweldig om weer met ze te werken”, zei Pascal, die ook aangaf dat hij de SAG Award die hij won aan het hele productieteam te danken heeft.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck