Peperdure auto Bas Smit en Nicolette van Dam gestolen

Auto Bas Smit en Nicolette van Dam gestolen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bas Smit en Nicolette van Dam hebben te maken met een enorm drama tijdens hun vakantie in Marbella. Hoewel Bas normaalgesproken alles weglacht, valt er nu even niets te lachen. De peperdure gezinsauto van het stel is gestolen.

Bas en Nicolette schrokken zich een hoedje toen ze naar buiten keken en hun prachtige bolide niet meer voor de deur stond. Bas laat op Instagram weten dat hun gezinsauto vannacht is gestolen.

‘Verdrietig nieuws’

Hoewel er eigenijk niets te lachen valt, kan Bas het nog wel opbrengen om de situatie in een grappig verhaal uit te leggen. ,,Verdrietig nieuws… M’n trouwe vierwieler en ik waren bijna 5 jaar samen, maar vannacht vertrok ze zonder iets te zeggen…”, schrijft hij op Instagram met een foto van zijn ’trouwe vierwieler’.

Wat er precies gebeurd is weet Bas niet, maar zijn auto zou door ’twee vreemde meneren’ zijn gestolen. Volgens de politie zijn er twee opties, schrijft Bas. ,,Of je gaat mensen helpen bij transport van verdovende middelen, of je staat in een container naar Noord-Afrika.”

Hoop

Met man en macht wordt er momenteel dan ook naar de auto gezocht. Bas gelooft erin dat hij binnenkort weer kan racen in zijn peperdure wagen. ,,Ik houd goede hoop dat je gewoon terugkomt”, aldus Bas.

Tags

BAS SMITDRAMAGESTOLENNICOLETTE VAN DAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck