Peperdure Porsche Ihattaren in brand gestoken? ‘Jaloezie heerst in de lucht’

Porsche van Ihattaren in de brand gestoken?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De peperdure Porsche Panamera van Ajax-voetballer Mo Ihattaren is in de nacht van maandag op dinsdag in vlammen opgegaan. ,,Jaloezie heerst in de lucht”, schrijft Ihattaren op Instagram. Is zijn wagen in de brand gestoken?

Mo Ihattaren is afgelopen weekend getrouwd, maar heeft niet lang van zijn wittebroodsweken kunnen genieten. Zijn Porsche, die ruim 177.000 euro kost, is afgelopen nacht in vlammen opgegaan.

In brand gestoken?

Het is niet bekend wat er precies gebeurd is, maar de politie houdt rekening met brandstichting, zo laat een woordvoerder weten aan De Telegraaf. De voetballer heeft inmiddels gereageerd. ,,Jaloezie heerst in de lucht. Gelukkig is materiaal makkelijk vervangbaar”, schrijft hij in Instagram Stories.

Zijn bericht lijkt te bevestigen dat de auto in brand is gestoken. ,,Hij suggereert dat zijn Porsche in de fik is gestoken door iemand die jaloers op hem is”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Bedreigingen vanuit criminele hoek

Het rommelt al langer rondom Ihattaren. Volgens De Telegraaf heeft de Ajax-voetballer al langer te maken met bedreigingen vanuit criminele hoek, waardoor hij op advies van veiligheidsexperts een tijdje niet bij Ajax kon spelen.

De dreiging zou zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg ‘met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats’. De relatie lekte uit bij haar familie en stuitte op veel weerstand. Het zou hierbij om dezelfde vrouw gaan met wie hij afgelopen weekend is getrouwd: TikTok-ster Yasmine Driouech.

Tags

IHATTARENMO IHATTAREN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie